Tjänster

Båtplatser
palveluttextlang:

Östersjö Port är en aktiebaserad hemma- och gästhamn i Östra hamnen i Hangö.
Hamnen är belägen på Smultrongrundet direkt utanför Östra hamnen. I hamnen finns förutom hamnkontoret 295 båtplatser och tre stugor, bastu för både damer och herrar, tvättstuga, sju toaletter, och en högklassig restaurang.
Bastu
palveluttextlang:


Elbastun är i aktieägarnas och båtgästernas bruk enligt skilt meddelade tider, vanligvis på morgonen mellan klockan 08.30 och 11.00 och kvällstid mellan klockan 16.00 och 22.00. I samband med bastuutrymmena finns tvätt och duschmöjligheter som finns till förfogande dygnet runt med undantag då städning pågår.

Strandbastu


Bolaget har två traditionella, vedeldade bastun som får användas gratis av aktieägare.Aktieägarna måste boka sin bastutur på förhand i hamnkontoret. Bastuturerna är 1,5 timmar långa, och vi hoppas att ni ägnar den sista kvarten åt att städa och lämna bastun i gott skick för de som skall bada efter er.Bolaget hyr även ut bastun till båtgäster, bastun skall även då bokas på förhand i hamnkontoret. Bastuavgiften skall betalas på förhand och faktureras endast i specialfall.'
WC
palveluttextlang:

I hamnen finns 20 toaletter till förfogande för aktieägare och gästbåtsbesättningarna dygnet runt.

Tvättstuga
palveluttextlang:

I hamnkontorsbyggnaden finns en tvättstuga med två tvättmaskiner och tillhörande torktummlare. Användningen av tvättstugan bokas på förhand i hamnkontoret, i samband med bokningen skall användningsavgiften betalas.
Restaurang
palveluttextlang:

Atmosfären vid restaurang Hangö Port är både lättsam och elegant. Här kan man höra vågornas brus och måsarnas skratt och känna doften av havet.

Ta i land på ön och börja dagen med en rejäl sjömansfrukost eller söndagsbrunsch. Fortsätt med en dagens specialare eller med en à la carte -middag. Hämta från oss en delikatesskasse och njut av en picknick på klipporna eller i den egna båten. Ha en god smörgås tillsammans med ett glas kallt öl eller en flaska skumvin för att fira en fantastisk sommarkväll.

Finlands sydligaste restaurang, Hangö Port väntar på dig!


www.hangonportti.fi

Septk tömmning mm
palveluttextlang:

Precis intill hamnen, vid St1 servicestationen kan du avgiftsfritt tömma din toalettank. Servicestationen betjänar dig även med mycket annat din båt kan behöva, som t.ex. kemikalier, gas och sjökort.

Kontaktuppgifter+358(0)400 - 544 164
+358(0)40 - 595 6480
office@itamerenportti.fi


Oy Itämeren Portti - Östersjö Port Ab
Smultrongrund, Itäsatama, Hanko

PL 82, 10901 HANKO

Boka din plats via Dockspot:

Prislista

Hamnavgift
Hamnavgift
(vatten, el, allmän bastu, dusch och användning av färjan ingår.)


"Longside"-platser prissätts enligt båtens längd
12-15 m
> 15 m

Superyaht, 6-7 m breda platser (26 st)

Förvaring


* Specialprissättning under regattan och pokerrun

37 €50 €
60 €
80 €
60 €
17 €
Strandbastu
1-6 pers.
> 5 pers.
100 €
16 € / henk
Bastu bokningarna är 1,5 timme långa. Om en bokning inte används så kommer en uppvärmningsavgift på 40 € att debiteras (Detta gäller även för aktieägare).
Tvättstuga
Tvättmaskin och torktumlare
8 € € / maskin
Vederlag
Aktievederlag
600 €€ / säsong