Palvelut

Venepaikat
palveluttextlang:

Satama sijaitsee Hangossa, Smultrongrundet-nimisellä luodolla.
Itämerenportti on osakaspohjainen koti- ja vierasvenesatama Hangon Itäsatamassa. Satama sijaitsee Hangossa, Smultrongrundet-nimisellä luodolla. Satamassa on 295 venepaikkaa ja kolme mökkiä, saunat miehille ja naisille, pesutupa, 20 wc:tä, kaksi puulämmitteisiä rantasaunaaa, ravintola sekä satamakonttori ja eräitä huoltotiloja.
Saunat
palveluttextlang:


Sähkösaunat ovat osakkaiden ja venevieraiden käytössä erikseen ilmoitettuina aikoina - yleensä aamulla kello 08.00 - 10.30 ja iltaisin 16.00 - 22.00. Saunojen yhteydessä olevat pesu- ja suihkuhuoneet ovat avoinna vuorokauden ympäri sanojen siivoustaukoa lukuunottamatta.

Rantasaunat


Yhtiöllä on kaksi puilla lämmitettävää rantasauna. Saunat ovat osakkaiden käytettävissä maksuttomasti.

Osakkaan on tehtävä saunan varaus ajoissa satamakonttoriin. Saunavuorot ovat 1,5-tuntisia, viimeinen neljännestunti toivotaan käytettävän saunan siivoukseen , jotta seuraavat saunojat pääsevät puhtaaseen ja valmiiksi lämmitettyyn saunaan.

Yhtiö vuokraa rantasaunaa myös vierasveneilijöille ja muille vieraille. Varaus on suoritettava etukäteen satamakonttorissa, jossa varauksia otetaan vastaan tilausjärjestyksessä. Saunavuokra peritään etukäteen, se laskutetaan vain poikkeustapauksissa.

WC
palveluttextlang:


Satamassa on 7 WC:tä, joka on osakkaiden ja venevieraiden käytössä ympäri vuorokauden.
Pesutupa
palveluttextlang:

Satamakonttorirakennuksessa on pesutupa, jossa on kaksi uutta pesukonetta ja kuivaajaa. Pesukoneiden ja kuivaajien käyttövuoro on varattava satamakonttorista, jossa varauksen yhteydessä suoritetaan ao. käyttömaksu.
Ravintola
palveluttextlang:

Hangon Portin henki on yhdistelmä rentoa ja eleganttia. Raikkaita kesämakuja. Aaltojen pauhua ja lokkien huutoa. Meren tuoksua ja tuntua iholla. Tämän lähempänä ulappaa ruokaillaan vain veneessä.

Rantaudu nauttimaan reilu merimiesaamiainen tai sunnuntaibrunssi. Valitse mutkaton päivän erikoinen tai à la carte -ateria pitkän kaavan mukaan. Hae eväskassi piknikille tai veneeseen. Ehkäpä vain voileipä ja lasillinen olutta tai viilennetty pullo kuohuvaa kesäiltaa juhlistamaan.

Suomen eteläisin ravintola kutsuu!


www.hangonportti.fi

Septi ym
palveluttextlang:

Sataman vieressä sijaitsevassa St1 venehuoltoasemalla septitankin tyhjentäminen sujuu vaivattomasti ja maksutta. Huoltoasemalta lydätte myös veneilytarvikkeita kuten kaasu, kemikalit, merikartat ym.

Satamakartta

Yhteystiedot+358(0)400 - 544 164
+358(0)40 - 595 6480
office@itamerenportti.fi


Oy Itämeren Portti - Östersjö Port Ab
Smultrongrund, Itäsatama, Hanko

PL 82, 10901 HANKO

Varaa paikkasi Dockspotin kautta

Hinnasto

Satamamaksu
Satamamaksu
(sis. vesi, sähkö, yleinen sauna, suihkut ja lautan käyttö)


Kylkipaikat hinnoitellaan veneen pituuden mukaan
12-15 m
> 15 m

Super yacht 6-7 m leveät paikat (26 kpl)

Säilytys


* Erikoishinnoittelu Regatan ja Poker Runin aikana

37 €50 €
60 €
80 €
60 €
17 €
Rantasauna
1 - 6 pers / henk
> 5 pers / henk
100 €
16 € / henk
Saunavuorot ovat aina 1,5-tuntisia. Jos saunavaraus jää käyttämättä
peritään lämmitysmaksu, 40 € (Koskee myös osakkeenomistajaia).
Pesutupa
Pesukone ja kuivausrumpu
8 € € / koneellinen
Vastike
Osakkeenvastike
600 €€ / kausi